Over Elky

Na een heftig horeca leven, schrijven over alles wat los en vastzit, wonen aan de Côte d’Azur, een thuisstudie voedingsdeskundige, acht maanden privé training van een bewustzijnscoach én niet te vergeten de geboorte van mijn zoon, heb ik de ontdekking van mijn leven gedaan…..ik kan dat alles combineren!

Ik bén elky food & life coach!

Het is mijn missie om een positieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit van jouw leven. Voeding en bewustwording zijn daarbij de hoofdingrediënten. Want gezond en gelukkig 100 worden kan alleen als je lekker in je lijf én leven zit. Dat is gewoon de enige manier, zo simpel is het.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met lekker gezond eten, gezelligheid en helemaal jezelf zijn. Daarom besteed ik extra veel aandacht en liefde aan kinderen. Ik maak ze bewust en enthousiast over voeding en leer ze te vertrouwen op hun intuïtie. Dat is de beste basis voor een lang en lekker leven.

Het leven mag leuk zijn…..én lekker!

Ik wil gewoon dat iedereen zich vitaal voelt en optimaal geniet. Mag ik alsjeblieft een gratis bijdrage leveren aan de kwaliteit van jouw leven? Say yes en schrijf je hieronder in voor mijn food & life letter en dan stuur ik je iedere week een email bommetje vol infotainment op het gebied van voeding en mindfulness.

Liefs Elke

TEST JEZELF

Hoe gezond en gelukkig ben jij? Doe de test!

OVER ELKE

Zo’n 35 jaar geleden werd ik geboren in het mooie Lochem….

 

elke | Elky food & life coach | bewustzijnscoach | voedingsdeskundige | Elke Rosalie Rouweler

Wil je mij wat vragen?

Neem contact op

NEE TEGEN PUREE

Bekijk mijn gratis e-book. Leren eten is als leren lopen en leren praten, dat wil een baby zelf ontdekken!

ALLE BLOGS

Over bewustzijn, lekker leven, persoonlijke ontwikkeling, gezond eten, mindset en meer.

blog | Elky food & life coach | bewustzijnscoach | voedingsdeskundige | Elke Rosalie Rouweler

‘Bewust zijn en bewust eten’

Op het pad van bewustwording word je bewuster van jezelf. Je leert je eigen geest en lichaam steeds beter kennen.

‘Je intuïtie verbeteren’

We verwaarlozen onze meest waardevolle talent en dat heeft grote gevolgen.

‘Waarom zit ik nooit vol?’

Vraag jij je dat regelmatig af? Het antwoord is simpel.

‘Het nut van mindfulness’

Hoe dan ook, als jij mindfulness toelaat in je lijf en leven dan kan dit alleen maar goeds brengen.

© 2018 Dit is een Zeg maar Alex website.